Over ons

 

Restaurant Nikos in Utrecht is een plek waar je terecht kunt voor een echte Griekse avond. Grieks eten, Grieks muziek en Grieks decor, alles is op en top Grieks. Regelmatig worden er bij Nikos live muziek avonden georganiseerd, waarbij authentieke Griekse muziek wordt gespeeld zodat je je echt even in Griekenland waant. Geniet van lekkere Griekse specialiteiten zoals moussaka en giros. Met mooi weer is het prachtige dakterras van Nikos geopend.

Grieks restaurant Nikos in Utrecht betekent een avond eten en feesten! Wat kies jij?

Van de kaart All you can eat tapas of een Griekse tafel? Kindvriendelijk!

Van oorsprong is Grieks Restaurant Nikos een familierestaurant. Alle specialiteiten worden ambachtelijk bereid en bevatten de oeroude Griekse elementen. Waan je tijdens de gure dagen in Nederland even in het zonnige Griekenland. De smaak van de gerechten geven je dat heerlijke Griekse vakantiegevoel. Het restaurant is strak en modern ingericht, maar met de natuurstenen muurtjes en typische Griekse schilderijen aan de wand straalt het een warme sfeer uit. Je kunt met een gerust hart kinderen meenemen.

 

Irini Pavlidou – Eigenaresse
Een van de belangrijkste eigenschappen van de Grieken is gastvrijheid en loyaliteit. Ik zie iedereen graag komen. Laat de Griekse studenten maar komen en discussiëren over de hedendaagse politiek en de sport, de 1e generatie Grieken met hun komboloi in de hand en de Nederlandse liefhebber van Grieks eten, sfeer en muziek. Iedereen is welkom om de sfeer te proeven. Ik zal ze niet teleurstellen.

 

Pascal Pavlidis – Eigenaar
Met goede moed en heel veel zin ben ik in 1990 in Nederland begonnen met mijn eerste eigen onderneming in de horeca en sinds 2002 met  trots eigenaar van dit prachtige restaurant op de Amsterdamsestraatweg 751 op de eerste verdieping  in Zuilen aan het Amsterdam Rijnkanaal.

 

Met heel veel passie verwen ik graag mijn gasten met lekker grieks eten en een gratis glaasje ouzo vooraf en zo nu en dan met een supergezellige Griekse Live Muziek avond met zang en dans.

Met de keuze van tapas op Maandag tot en met Donderdag een uitgebreide menukaart met specialiteiten en grill gerechten en een originele Griekse tafel bestaande uit 3 gangen wil ik mijn gasten het ultieme Griekse vakantie gevoel geven in een fijne en relaxte omgeving.

Ik heet jullie weer snel van harte welkom  in ons restaurant voor een onvergetelijke avond vol gezelligheid en plezier waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staat.

 

Ja mas !